10. 11. 2021
Redakce

3 body zůstávají doma!!

Dnes jsme dohrávali zápas s Opočnem. Konečně se nám podařilo prolomit sérii proher a doma jsme si nechali všechny 3 body.

Na dnešní zápas jsme povolali naše juniory Matyáše Radu a Aleše Mlčáka. V bráně jsme měli výborně chytajícího gólmana Otu Jeschke, kterému kryl záda ze střídačky Mikuláš Pluháček.

Do první třetiny jsme vstoupili aktivně a hned ve 3. minutě se prosadil Jiří Šimoníček. V 10. minutě nás poslal do dvougólového vedení David Smékal. Hostům se podařilo prosadit v 16. minutě, ale hned po minutě jsme se díky Josefu Synkovi dostali zpět do dvougólového vedení. První třetina skončila 3:1 v náš prospěch.

Ze začátku druhé třetiny jsme měli přesilovou hru, při které se nám nepodařilo proměnit nějaké šance. Ale už v 26. minutě jsme se dočkali gólu, který dostal za záda gólmana David Smékal. Hosté nám po minutě vstřelili ještě jeden gól, který byl v tomto utkání jejich poslední. Druhá třetina skončila 4:2 pro draky.

Ve 3. minutě třetí třetiny se podařilo opět Jiřímu Šimoníčkovi vsítit další gól. Třetí třetina už byla hlavně v naší režii. V 57. minutě se podařilo dát gól našemu juniorovi Matyáši Radovi, kterému asistoval Filip Krsek a Jakub Tatar. Poslední 2 vteřiny před koncem vstřelil svůj 3. gól tohoto zápasu Jiří Šimoníček.

Konečný výsledek je 7:2 a jsme rádi, že se nám konečně podařilo prolomit domácí prokletí, kde se nám nepodařilo získat ani jeden bod. Věříme, že nás tento výsledek nakopl a budeme takto pokračovat i nadále.


Zhodnocení trenéra Jaroslava Řeháka:

„Po desetidenní pauze, kdy máme odložené utkání s Třebechovicemi to bylo po psychické stránce pro hráče těžké. Věřili jsme však ve vítězství. Po první třetině jsme vedli 3:1 a bylo vidět, že náš tým má na vítězství. Celý zápas byl v naší režii. Hosté měli dost neproměněných šancí, které pochytal dobře chytající Ota Jeschke. Ve skvělé formě teď máme i Jiřího Šimoníčka, který vstřelil hattrick. Druhá formace hrála kompaktní hokej. Ve 3. formaci, nastoupil benjamínek Matyáš Rada, který si připsal asistenci a gól, hrál pod zkušeným Tomášem Oppeltem. V neděli nás čeká opět utkáni proti Opočnu, kde nám je jasné, že to nebude tak jednoduché, ale věříme že utkání zvládneme.“



Příští zápas

Poslední zápas

2. kolo
TJ Lanškroun
HC Trutnov

Aktuality

2. 10. 2023

HC TRUTNOV POŘÁDÁ NÁBOR

HC TRUTNOV pořádá hokejový nábor roč. 2015, 2016, 2017 a mladší HC TRUTNOV pořádá hokejový nábor roč. 2015, 2016, 2017 a mladší, každé pondělí a čtvrtek, dle rozpisu ledu, který najdete na internetových stránkách HC TRUTNOV. Kompletní výstroj vám zapůjčíme zdarma. První měsíc nic neplatíte. Přijďte mezi nás a zapojte se do hokejové přípravky. V případě zájmu kontaktujte trenéra náboru Václava Javůrka, tel. 605969052, nebo hlavního trenéra a prezidenta klubu Jaroslava Řeháka, tel. 603281846.

30. 8. 2023

TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY

V současné době probíhají tréninkové jednotky v rámci letní přípravy našich nejmenších hokejistů pod vedením jejich hlavního trenéra Petra Chytráčka, je držitelem trenérské licence B, tedy druhé nejvyšší licence vydané ČSLH. Zveme všechny malé děti ve věku od 4 do 10 let si zasportovat a od záři začít s námi trénovat na ledě. V případě zájmu, kontaktujte Petra Chytráčka tel. 737860659, nebo prezidenta klubu Jaroslava Řeháka tel. 603281846.

30. 8. 2023

ODCHOVANEC TOMÁŠ VOMÁČKA

Odchovanec HC Trutnov Tomáš Vomáčka v Trutnově působil do roku 2012 pod vedením svého trenéra Jaroslava Řeháka současného prezidenta klubu, v současné době si splnil svůj sen a podepsal profesionální smlouvu s klubem v NHL Neshville Predators. Rozhovor s Tomášem Vomáčkou

Partneři klubu