17. 11. 2021
Redakce

Draci ztratili utkání s Novým Městem

Domácí zápas se nám ani trochu nepovedl a podlehli jsme Novému Městu nad Metují 0:2.

Začátkem utkání se nám podařilo dostat puk za záda novoměstského gólmana, ale bohužel gól nebyl uznán z důvodu postavení útočícího hráče v brankovišti. V 11. minutě se ale dokázal prosadit soupeř a vstřelil gól na 0:1 a tento stav vydržel až do konce 1. třetiny.

Druhá třetina byla kromě gólu soupeře, který navýšil na dvoubrankový náskok, bez nějakých zajímavějších momentů. Druhá třetina skončila 0:2 ve prospěch soupeře.

Ve třetí třetině bylo hodně vyloučených hráčů. Hráli jsme dvakrát přesilovku 5 na 3, ale drakům se nepodařilo proměnit ani tuto příležitost ke srovnání stavu. Na konci třetiny byla další vyloučení, ale ani jediné se nepodařilo využít ani nám a ani hostům.

Zápas skončil 0:2 a nám se po nepovedeném výkonu nepodařilo doma ukořistit ani jeden bod.


Zhodnocení trenéra Jaroslava Řeháka:

Moc toho nemám. Nechci se za nic skrývat před fanouškama, protože mužstvo prostě hrálo špatně. Na mužstvu leží obrovská deka, která zatěžuje hráče a oni nevědí jak z toho. My jako trenéři se snažíme je podpořit, ale bohužel to zatím není vidět. Hráči nedali ani gól a nedokázali si vyprodukovat nějakou větší šanci. Byl to špatný zápas. Náš nejlepší hráč byl gólman Ota Jeschke.

Příští zápas

Poslední zápas

2. kolo
TJ Lanškroun
HC Trutnov

Aktuality

2. 10. 2023

HC TRUTNOV POŘÁDÁ NÁBOR

HC TRUTNOV pořádá hokejový nábor roč. 2015, 2016, 2017 a mladší HC TRUTNOV pořádá hokejový nábor roč. 2015, 2016, 2017 a mladší, každé pondělí a čtvrtek, dle rozpisu ledu, který najdete na internetových stránkách HC TRUTNOV. Kompletní výstroj vám zapůjčíme zdarma. První měsíc nic neplatíte. Přijďte mezi nás a zapojte se do hokejové přípravky. V případě zájmu kontaktujte trenéra náboru Václava Javůrka, tel. 605969052, nebo hlavního trenéra a prezidenta klubu Jaroslava Řeháka, tel. 603281846.

30. 8. 2023

TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY

V současné době probíhají tréninkové jednotky v rámci letní přípravy našich nejmenších hokejistů pod vedením jejich hlavního trenéra Petra Chytráčka, je držitelem trenérské licence B, tedy druhé nejvyšší licence vydané ČSLH. Zveme všechny malé děti ve věku od 4 do 10 let si zasportovat a od záři začít s námi trénovat na ledě. V případě zájmu, kontaktujte Petra Chytráčka tel. 737860659, nebo prezidenta klubu Jaroslava Řeháka tel. 603281846.

30. 8. 2023

ODCHOVANEC TOMÁŠ VOMÁČKA

Odchovanec HC Trutnov Tomáš Vomáčka v Trutnově působil do roku 2012 pod vedením svého trenéra Jaroslava Řeháka současného prezidenta klubu, v současné době si splnil svůj sen a podepsal profesionální smlouvu s klubem v NHL Neshville Predators. Rozhovor s Tomášem Vomáčkou

Partneři klubu