9. 10. 2023
Povejšil Michal

O VÍKENDU STARŠÍ I MLADŠÍ ŽÁCI OPĚT BODOVALI

O VÍKENDU STARŠÍ I MLADŠÍ ŽÁCI OPĚT BODOVALI

Mladší žáci přestříleli Dvůr Králové

V sobotu 7.10.2023 se na zimním stadionu v Trutnově představili mladší i starší žáci. Soupeřem mladších žáků byli hráči nedalekého týmu HC Dvůr Králové nad Labem. Od první minuty utkání bylo jasné, kdo je lepší tým a soupeře jsme nepouštěli k ohrožení naší branky. V polovině utkání došlo ke změně na postu brankáře, kdy bezchybného brankáře Martina Mičánka vystřídal Antonín Kopecký. Konečný stav utkání 19:3. Konto soupeře nejvíce zatížili hráči, Jan Fejkl a Adam Chytráček shodně 4+2, Jiří Bárta 4+1 a Lukáš Minárik 3+3.

Starší žáci nestačili na soupeře z Jaroměře

Starší žáci na domácím hřišti nestačili na soupeře z Jaroměře, kdy se nepodařilo navázat na úspěchy z předchozích utkání. Výkon našeho brankáře Michaela Povejšila svými zákroky přiváděl soupeře k šílenství, a když nějaký puk z jeho výstroje vypadl, tak se o něj postarala výborná obrana ve složení Daniel Štancl, Matyáš Polášek, Matyáš Radoch a Tomáš Javůrek. Konečný stav 3:7. Za domácí skóroval Nikolas Antonín 2+0 a Matyáš Mičánek 1+2.

Starší žáci vyhráli vysoko v Třebechovicích

4. Kolo dovedlo hráče starších žáků HC Trutnov na led SK Třebechovice pod Orebem. Po sobotním náročném utkání se tým v první třetině na ledě střelecky opět hledal a to i když soupeře přehrával vedl po první třetině o jednu branku. Avšak od druhé třetiny jsme začali lépe bruslit, přidali přesnost v práci s hokejkou a zlepšení se projevilo i na skóre, které bylo na konci druhé třetiny již 1:7. V tempu hry jsme ani ve třetí třetině nepolevili a skóre se zastavilo na výsledku 3:12. Skóre soupeře nejvíce zatížili hráči Lukáš Frinta sedmi góly a Martin Maček (2+2).


Příští zápas

Poslední zápas

2. kolo
TJ Lanškroun
HC Trutnov

Aktuality

2. 10. 2023

HC TRUTNOV POŘÁDÁ NÁBOR

HC TRUTNOV pořádá hokejový nábor roč. 2015, 2016, 2017 a mladší HC TRUTNOV pořádá hokejový nábor roč. 2015, 2016, 2017 a mladší, každé pondělí a čtvrtek, dle rozpisu ledu, který najdete na internetových stránkách HC TRUTNOV. Kompletní výstroj vám zapůjčíme zdarma. První měsíc nic neplatíte. Přijďte mezi nás a zapojte se do hokejové přípravky. V případě zájmu kontaktujte trenéra náboru Václava Javůrka, tel. 605969052, nebo hlavního trenéra a prezidenta klubu Jaroslava Řeháka, tel. 603281846.

30. 8. 2023

TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY

V současné době probíhají tréninkové jednotky v rámci letní přípravy našich nejmenších hokejistů pod vedením jejich hlavního trenéra Petra Chytráčka, je držitelem trenérské licence B, tedy druhé nejvyšší licence vydané ČSLH. Zveme všechny malé děti ve věku od 4 do 10 let si zasportovat a od záři začít s námi trénovat na ledě. V případě zájmu, kontaktujte Petra Chytráčka tel. 737860659, nebo prezidenta klubu Jaroslava Řeháka tel. 603281846.

30. 8. 2023

ODCHOVANEC TOMÁŠ VOMÁČKA

Odchovanec HC Trutnov Tomáš Vomáčka v Trutnově působil do roku 2012 pod vedením svého trenéra Jaroslava Řeháka současného prezidenta klubu, v současné době si splnil svůj sen a podepsal profesionální smlouvu s klubem v NHL Neshville Predators. Rozhovor s Tomášem Vomáčkou

Partneři klubu